Hvad er din hunds ynglingslegetøj?

 

Er det en bold, et pivlegetøj eller noget andet? Det er ligegyldigt, hvad du tror, din hund bedst kan lide, for vi har samlet denne liste over det mest populære og højest vurderede legetøj til hunde, så du kan finde det perfekte legetøj. Vi har også inkluderet aktivitetsredskaber som reb og tovlegetøj, hvis du har brug for nogle idéer til, hvordan du kan holde din hvalp beskæftiget! Kong Classic hundelegetøjet er af gode grunde en evig favorit. Dette gummilegetøj kan fyldes med godbidder eller kibble og giver din hund timevis af underholdning, mens den forsøger at få maden ud. Den er også holdbar nok til at kunne holde til selv den mest entusiastiske tygger.

Hvis du er på udkig efter en klassisk bold, så er disse aktivitets bolde fra Nina Ottosson perfekte. De fås i forskellige størrelser, der passer til forskellige størrelse hund. Boldene er lavet af gummi og har et hul i midten, som uddeler godbidder, mens din hund leger.

Hvis du er på udkig efter noget mere interaktivt, kan du prøve et legetøj som Buster Cube. Denne terning kan fyldes med foder eller godbidder og vil holde din hund underholdt, mens den forsøger at få fat i maden indeni. Disse aktivites legetøj er også iddeelle til at lære din hund at være alene hjemme. Boldene gives når du går ud af døren og vil holde hunden beskæftiget et stykke tid.

 

Nina Ottosson
Hunde Legetøj

Hvis du leder efter klassisk hundelegetøj, er Kongs altid et godt valg. Dette gummilegetøj kan fyldes med mad eller godbidder og giver din hund timevis af underholdning. De findes i forskellige størrelser, så sørg for at få den rigtige til din hund. De er lavet af et meget holdbart materiale og kan modstå de fleste hundes tænder. En anden god mulighed for legetøj er Tug-A-Jug.

Puslespil giver en langt mere udfordrende oplevelse end bare at lege med almindelige bolde eller aktivitets bolde. Her skal hunden virkelig bruge sin næse og hjerne, hvilket kan være en stor udfordring for de fleste hunde. De skal finde ud af udfordringen for at få en godbid som belønning. der gemmer en godbid. Hvis de har fundet den, kan du komplimentere dem og/eller give dem en godbid for det, de har opnået.

Pivedyr og tøjdyr kan også være godt legetøj, men vælg noget af en god kvalitet. Et legetøj af god kvalitet skal også have den rigtige størrelse til dit kæledyr. Det bør ikke have små dele, der kan løsne sig, da det kan give problemer, hvis det sluger dem.

 

 

 

En anden type legetøj, er reb. Reblegetøj er fantastisk til tovtrækning og sætter virkelig gang i hunden. Det eneste, du skal være opmærksom på, er, at rebet ikke løsner sig ofte, da det kan være farligt for dit kæledyrs helbred, hvis det sluger stykker af det.

Træklegetøj er godt til at lege med andre hunde eller mennesker.

Reb