Vil du vide, hvordan du finder et kvalitetshundefoder? Dette blogindlæg vil hjælpe dig med det. Vi vil give dig 5 bud på kvalitets hundefoder til din hund, så de er sunde og glade!

Hundefoder

Essential Foods hører til i toppen af dansk hundefoder. Ingredienserne er af den bedste kvalitet, og den er fremstillet i England. Foderet er også rig på proteiner, hvilket er godt for din hunds muskler. Blandingerne har masser af kød i, og med undtagelse af en enkelt variant, er det også kornfrit. Essential Foods er et rigtig godt valg.

Essential Foods

Eden Petfood er et andet rigtig godt bud på et hundefoder af høj kvalitet. Mærket har 2 serier, en alm tørkost med et meget højt indhold af kød på 80%, samt en såkaldt Semi moist serie, der er bløde foderpiller med et højere indhold af væske og lidt mindre kød (60%).  Du finder ingen korn i deres produkter. Generalt er der tale om et foder med minimalt fyldstof. Altså ingredienser der reelt intet har at gøre i forderet, andet end at gøre det billigt og så foderpillen til at hænge sammen. Det gør så også at foderet er i den dyre ende af skalaen, men Eden hundefoder er pengene værd.

Eden Petfood

Hike hundefoder er et dansk hundefoder der udmærker sig på en lidt anden måde, når det gælder kvalitet. Blandingerne indeholder ikke helt så meget kød som flere af de andre mærker nævnt her på siden, men til gengæld så gør firmaet bag, ret meget ud af at sørge for at den enkelte ingrediens, er af høj kvalitet. Det gælder også når det kommer til opbevaring af råvarer.

Hike kører med en serie hvor der indgår korn og så en serie uden korn. Korn er et af de helt store problemer når det kommer til hundefoder. Opbevaring af korn er et stort problem og ofte betyder det at kornet indeholder Lagermider. En slem lille mide der kan volde hunde store problemer, som oftes kommer til udtryk som kløe og udslet. Derofr bør du som udgangspunkt altid undgå foder med korn i.

Vores 4. bud på et hundefoder af høj kvalitet er Carnilove. Mærket udmærker sig ved at have højt indhold af kød og ved at være fri for korn og kartoffel.

Desuden kommer de med en serie der hedder Carnilove Fresh som har en stor mængde af friskt kød, i forhold til mange andre producenter der bruger ben og kødmel istedet for reelt kød.

Der fås en række spændende varianter, så der skal helt sikkert nok være noget for Din hund. Carnilove Hundefoder.

Hundefoder

Det sidste mærke vi har taget med, er lidt en outsider. Der er tale om Easybarf som slet ikke er et tørfoder som vi kender det almindeligvis, men tilhører istedet det vi betegner som TørBarf. 

Easybarf er et anderledes hundefoder fordi det er fremstillet kun af kød og ben samt naturlige vitaminer. Det indeholder ingen konserveringsmidler, tilsatte kemikalier eller kunstige smagsstoffer, så du kan være sikker på, at dit kæledyr får foder af den bedst mulige kvalitet. 99% kød og ben siger vist alt. Det hele er nænsomt lufttørret, ligesom det i øvrigt også ville kunne opleves ude i naturen, hvor et kadaver ligger i ugevis og dyrene vender tilbage til. Det er det bedste alternativ til reelt barf fodring, hvor du giver fersk kød.

Med Easybarf er du bare sikker på at du giver din hund korrekt foder, da det hele er blandet. Barf kan godt være en udfordring på det punkt. Og så behøver Easybarf heller ikke hverken fryser eller køleskabs plads.  

Easybarf